user_mobilelogo

Trafikjuridik

Återkallelse av körkort, spärrtid, tvist mot Transportstyrelsen

 

Juri§tBloggen

Henrik D.A. BrobergHenrik Broberg

Uppdragsområden:

Avtals-/kontraktsrätt

Bostads-/lokaljuridik

Trafikjuridik

Särskild medlare

Henrik D.A. Broberg

”Det bästa sättet att lösa morgondagens problem är att ta hand om dem idag” 

 

Uppdragsområden:

Avtals-/kontraktsrätt

Bostads-/lokaljuridik

Trafikjuridik

Särskild medlare

 

Kontaktuppgifter:

Tel växel: 010 - 10 10 020

int: 0046 10 10 10 020

E-post: henrik(a)eclaw.se

Utbildning: fil.mag., ekonomie.kand

Språk: Svenska, Engelska

curriculum vitae

I mitt arbete sysslar jag främst med rent förebyggande juridiska åtgärder och min kompetens omfattar primärt kontraktsrätten och då särskilt bolagsavtal. Andra ämnesområden som ofta präglar min vardag är t.ex.; bygg- och entreprenadrättsliga angelägenheter, bostad- och fastighetsrätt, myndighetsyttranden, rättsutredningar och insolvens- och obeståndsfrågor.

Som jurist biträder jag en rad bolag och privatpersoner i mångskiftande ärenden och som en naturlig del av arbetet företräder jag även dessa klienter då behov av tvistelösning uppkommer.

Fördelen med att ha Eda/Charlottenberg som bas för vår juridiska verksamhet är det intensiva företagsklimatet som råder här vid gränskommunen. Det påtagliga norska inflytandet över kommunen gör detta till en högst stimulerande arbetsmiljö tillsammans med den sköna värmländska naturen.

I mitt dagliga arbetsliv verkar jag för att vår byrå skall vara trivsam, öppen och tolerant och ett särskilt intresseområde för mig är att utveckla olika samarbetsformer. Jag vill att EC Juristbyrå skall vara en stimulerande, expansiv och innovativ verksamhet som präglas av personligt engagemang, närhet och tillmötesgående.

Tillsammans med mina kollegor är jag särskilt mån om att vi möter våra klienters behov och intressen på ett extraordinärt professionellt sätt. När klienterna söker vår hjälp skall de kunna förvänta sig det där lilla extra, inte bara det juridiska eller ekonomiska utan även praktiskt orienterad rådgivning som tar fasta på klientens särskilda behov.

På fritiden ägnar jag mig mest åt min familj, vänner, god mat och kultur.

 

 

 
Följ EC Juristbyrå