Warning: First parameter must either be an object or the name of an existing class in /customers/3/b/f/eclaw.se/httpd.www/plugins/system/noextlinks/noextlinks.php on line 51 Case Review
user_mobilelogo
Generated with MOOJ Proforms Basic Version 1.6

Juristhjälp på nätet, Här får Du gratis hjälp av en Jurist! 

EC Juristbyrå - Case Review

- Välkommen till vår online Case Review! Vänligen fyll i nedanstående uppgifter (om Du är osäker, för muspekaren över frågetecknet vid det fält där Du är osäker på vad som ska fyllas i).

Denna genomgång är helt gratis! Men, innan Du börjar vill vi att Du ska läsa detta:

Vi tror på rättvisa och att Dina rättigheter inte ska vara beroende av Dina ekonomiska förutsättningar. Därför ger vi Dig en kostnadsfri och förutsättningslös genomgång av Ditt ärende och ser över vilka möjligheter Du har i Ditt fall. (I mångt och mycket för att se om det är meningsfullt för Dig att driva Ditt ärende över huvudtaget).

Efter genomgången ger vi Dig vår syn på Ditt ärende och de möjligheter/svårigheter som Du står inför. Efter denna genomgång är det helt och hållet upp till Dig om Du vill gå vidare med ärendet och i så fall hur Du vill gå vidare med det.

Du förbinder Dig inte på något sätt eller vis till vår byrå genom att använda Dig av vår Case Review. Det står Dig därmed helt och hållet fritt att vända Dig av någon annan jurist- eller advokatbyrå för att företräda Dig om Du så önskar.

Vårt fakturerbara arbete (kostnader som kan komma att belastas Dig) utgår/påbörjas endast om Du 1) undertecknat en fullmakt och/eller 2) på annat sätt lämnat Ditt muntliga eller skriftliga godkännande till att Du vill att vi ska företräda Dig eller på annat sätt utföra ett uppdrag å Dina vägnar.

 

Innan Du skickar in Ditt ärende för genomgång, behöver Du bekräfta att Du tagit del av vår Disclaimer (länk nedan)

Disclaimer

 

- Vänligen läs vår Disclaimer! 

 

Normalt sett tillhandahåller vi Dig ett svar inom 72-timmar. Emellertid kan rättegångsärenden, överhopning av arbete, semestrar, helger, röda dagar etc. i viss mån påverka svarstiden.

 

*Måste fyllas i.
Namn * Vänligen fyll i Ditt för- och efternamn.
Ditt födelseår ex. 1977
Ort Vänligen fyll i den ort där Du är folkbokförd.
E-post * Vänligen fyll i Din e-postadress.
Telefonnummer Vänligen fyll i Ditt telefonnummer.
Ärendetyp * Välj typ av ärende. Om Du är osäker på vad Ditt ärende handlar om, så väljer Du den typ som Du själv tycker passar bäst eller ligger närmast.
Kortfattad beskrivning * Här ger Du en kort beskrivning av vad Ditt ärende handlar om. Exempelvis om Du väljer äredetyp "Skulder, fordringar, ekonomi" och Ditt ärende gäller ett felaktigt inkassokrav - Skriv då att Du fått ett "inkassokrav".
Sakens Värde * Ange det belopp som saken handlar om. Om värde inte kan specificeras välj "Ej tillämpligt"
Förklara vad som har inträffat * OBS! För att kunna ge Dig så bra rådgivning som möjligt angående hur Du bör gå tillväga är det viktigt att Du ger oss en tydlig redogörelse om vad som inträffat. - De råd vi tillhandahåller Dig kommer att utgå från de uppgifter som Du lämnar här.
Tecken kvar:
När inträffade det? Finns det något specifikt datum för det som inträffat?
Har Du någon typ av försäkring (ex hem-, företag-, bilförsäkring)? Här anger Du om Du har någon typ av försäkring som eventuellt kan komma att täcka skador eller eventuella ombuds- och rättegångskostnader. OBS! att det kan finnas speciella krav som ska vara uppfyllda hos Ditt försäkringsbolag för att försäkringsersättning ska kunna utges. - Detta framgår  av Dina försäkringsvillkor.
Har Du ett ekonomiskt underlag som överstiger 260 000 kr Har Du ett ekonomiskt underlag (dvs. summan av Dina inkomster, försörjningsbörda, förmögenhet och skulder) som överstiger 260 000 kr per år?
Övrig information som Du anser kan vara av intresse.
Har Du någon fil som Du vill skicka till oss? OBS! Vi tar endast emot filtyperna: pdf, jpg, jpeg och gif till en total storlek om 5 MB. Har Du annat material som Du anser är av vikt så kan Du ange det i fliken ovan (annan information), skulle vi anse att det är av intresse och betydelse så kontaktar vi Dig.
Hur vill Du helst bli kontaktad? OBS! Beroende på vår arbetsbörda, kan vi inte alltid garantera Er att vi kan kontakta Er via telefon. Om inget anges kommer vi besvara Din förfrågan via e-post.
Jag bekräftar att jag har tagit del av och förstått innehållet i texten och "Disclaimer" ovan *
Visa att du inte är en robot Denna måste kryssas i
Följ EC Juristbyrå