user_mobilelogo

Trafikjuridik

Återkallelse av körkort, spärrtid, tvist mot Transportstyrelsen

 

Juri§tBloggen

Britta M. Kjellin

Britta Kjellin

Uppdragsområden:

Privat- och familjerätt

Fastighet och entreprenad

Notarius Publicus

Särskild medlare

Britta M. Kjellin

Uppdragsområden:

Privat- och familjerätt

Fastighet och entreprenad

Notarius Publicus

Särskild medlare

 

Kontaktuppgifter:

Tel växel: 010 - 10 10 020

int: 0046 10 10 10 020

britta(a)eclaw.se

 

Utbildning: jur.kand

Språk: Svenska, Norska, Engelska

 

Curriculum Vitae

Juridiska tjänster har alltid och kommer alltid behövas, så länge som det finns problem som måste lösas, eller för den delen förebyggas. Som född och uppvuxen i Eda kommun, Värmland var det ett naturligt val för mig att vi skulle starta vår byrå just här. Att det finns ett behov av våra tjänster här i kommunen får vi bevis för varje dag, genom kontakter från klienter på båda sidor av gränsen.

I huvudsak handhar jag ärenden inom familje- och socialrätten, såsom vårdnad, testamente, bodelning, bouppteckning, LVU, LVM, LPT, m.m. Men även fastighets- och entreprenadjuridik ligger inom mitt arbetsområde. Jag tar också uppdrag inom medling, föreläsning och utbildning samt även vissa uppdrag inom norsk juridik, då jag har en juridisk utbildning från Oslo universitet och talar flytande norska.

Jag upplever mitt arbete och min arbetsplats som mycket stimulerande. Jag tycker det är givande att kunna hjälpa människor som är i behov av råd och jag brukar säga att man som familjejurist är 50% jurist och 50% psykolog. Det är en bra känsla när man kan avluta dagen och säga till sig själv att ”idag har jag gjort livet lite lättare för någon”.

I vår firma är vi flera jurister som kritiskt kan granska de frågeställningar som dyker upp och, i de fall som inte präglas av sekretess eller i övrigt känsliga uppgifter, kan vi bolla idéer och tankar för att hitta den bästa och mest effektiva lösningen för våra klienter. Det är viktigt för oss att varje enskilt ärende präglas av ett personligt engagemang.

Vid sidan av mitt arbete har jag sambo och två barn. Vi bor på landet, inte långt från där jag själv växte upp, och min fritid ägnar jag till stor del åt min familj och våra katter och hundar.

 

 

Följ EC Juristbyrå